top of page

OSO-MARITIM AS ER ET AV

NORD NORGES

ELDSTE SKIPSMEGLER FIRMA,

ETABLERT AV ODD SIGVALD OLSEN EN 1971

Oso Maritim.jpg

OSO Maritim AS er et av Nord Norges eldste skipsmegler firma, etablert av dispasjørkandidat Odd Sigvald Olsen i 1971. Med sin kunnskap og sitt kontaktnett i flere bedrifters tjeneste, innen både bedriftsledelse, økonomisk rådgiving og fra flere større styreverv, samt sin utdannelse som Dispasjør og Sjøkaptein med handel – og sjørett som sitt spesial område, var stiftelsen av et Skipsmegler-firma en naturlig videreføring og etablering.
 
Familien Olsen startet imidlertid med handel av fisk året 1880, med eget fartøy og mannskap. Odd Sigvald drev og ledet firmaet fram til hans sønn Johan S. Olsen overtok den daglige driften i 1991.

Med et team sittende på kompetanse innen skipsmegling, skipsteknisk drift, språk og kultur, samt vårt samarbeid med de fremste advokatfirmaer innenfor sjørett og sjøforsikring i Norge er vi sikre på å kunne bistå deg med relevante spørsmål og tjenester.

OSO Maritim AS, er av
Norsk Sjømatråd, godkjent eksportør av fisk og fiskeprodukter. Heri ligger megling av fisk fra fartøy til landanlegg hvor vi kan være en nær samarbeidspartner mellom kjøper og selger, både nasjonalt og internasjonalt.

Om OSO- MARITIM AS