top of page

OSO-MARITIM AS ER ET AV

NORD NORGES

ELDSTE SKIPSMEGLER FIRMA,

ETABLERT AV ODD SIGVALD OLSEN EN 1971

Oso Maritim.jpg

OSO Maritim AS er et av Nord Norges eldste skipsmegler firma, etablert av dispasjørkandidat Odd Sigvald Olsen i 1971. Med sin kunnskap og sitt kontaktnett i flere bedrifters tjeneste, innen både bedriftsledelse, økonomisk rådgiving og fra flere større styreverv, samt sin utdannelse som Dispasjør og Sjøkaptein med handel – og sjørett som sitt spesial område, var stiftelsen av et Skipsmegler-firma en naturlig videreføring og etablering.
 
Familien Olsen startet imidlertid med handel av fisk året 1880, med eget fartøy og mannskap. Odd Sigvald drev og ledet firmaet fram til hans sønn Johan S. Olsen overtok den daglige driften i 1991.

Med et team sittende på kompetanse innen skipsmegling, skipsteknisk drift, språk og kultur, samt vårt samarbeid med de fremste advokatfirmaer innenfor sjørett og sjøforsikring i Norge er vi sikre på å kunne bistå deg med relevante spørsmål og tjenester.

OSO Maritim AS, er av
Norsk Sjømatråd, godkjent eksportør av fisk og fiskeprodukter. Heri ligger megling av fisk fra fartøy til landanlegg hvor vi kan være en nær samarbeidspartner mellom kjøper og selger, både nasjonalt og internasjonalt.

Om OSO- MARITIM AS 

MØT VÅRE MEDARBEIDERE 

johan1.jpg

 

Administrerende direktør  

Skipsmegler

 

JOHAN S. OLSEN

OSO ledes og eies av  Johan S. Olsen  som har 30 års erfaring som skipsmegler. Han er utdannet maskinsjef/maritim ingeniør og transportøkonom. Johan har særlig ansvar for OSOs virksomhet innen fiskebåtmegling. Han er også tungt involvert i vårt offshoresegment. Johan utfører meglerbistand ved kjøp og salg av fiskebåter samt nybygg. Videre også kommersiell finansieringsbistand, selskapsdannelser, ervervstillatelser, kjøpekontrakter, sjørett og sjøforsikring.  

Kontaktdetaljer:

+47 918 54 721

E-post:  johan@oso-maritim.no

Per Åge.jobbfoto.png

 

Megler og advokat

 

PER ÅGE NYGÅRD

Per Åge Nygård er megler og advokat med base i Bergen.  Han er OSO Maritim sin stedlige representant på Vestlandet.  Per Åge kan yte kommersiell bistand i forhandlinger om kjøpekontrakter, verkstedskontrakter og finansiering.  Han har bred erfaring innen sjørett, sjøforsikring og skadeoppgjør, og kan også bistå med risikovurderinger og rådgivning om forsikringsarrangementer og skadeoppgjør.

Kontaktdetaljer:

+47 915 99 808

E-post:  pan@oso-maritim.no

georg.jpg

 

Megler og teknisk rådgiver

GEORG
BENDIKSEN

Georg har teknisk utdanning og mange års erfaring som tekniker og offiser i forsvaret. Han har bred kompetanse innen planlegging, vedlikehold og gjennomføring av inspeksjoner. Han vil bli involvert i vårt team og utføre meglerbistand ved kjøp og salg av fiskefartøy og nybygg.

Kontaktdetaljer:

+47 906 45 609

E-post:  georg@oso-maritim.no

Erik Hjemmeside (4).jpg

 

Megler

ERIK
HANSEN

Erik har bachelor i eiendomsmegling fra handelshøyskolen BI i Trondheim og har flere års erfaring innenfor salg. Han vil bli involvert i vårt team og utføre meglerbistand ved kjøp og salg av fiskefartøy og nybygg.

Kontaktdetaljer:

+47 905 05 552 

E-post:  erik@oso-maritim.no

bottom of page